Sunday, July 5, 2009

David Duke κατά Εβραίων

Ο David Duke Ενάντια στην Αμερικανική Εισβολή στο Ιράκ:

Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στις αρχές του 2003 λίγες εβδομάδες πριν την Αμερικανική Εισβολή στο Ιράκ τον Απρίλιο και παρουσιάστηκε στην Ελληνική γλώσσα το 2007 από το περιοδικό Χρυσή Αυγή, α.τ. 134:
«Οι εβραίοι ρατσιστές προδότες της αμερικάνικης κυβέρνησης ξεπούλησαν την Αμερική στο Ισραήλ… Τώρα που ακόμη μπορούμε, ας σταματήσουμε αυτόν τον αντι – αμερικανικό πόλεμο, έναν πόλεμο που μόνο την Αμερική μπορεί να βλάψει, τον εβραϊκό πόλεμο εναντίον του Ιράκ.» davidduke.com

David Duke: «Μόλις επέστρεψα από το Μπαχρέιν και το Κατάρ. Στο Κατάρ, εμφανίστηκα σε ένα από το μεγαλύτερο δορυφορικό κανάλι τηλεθέασης, το Αλ Τζαζίρα. Ένα ακροατήριο 70 εκατομμυρίων περίπου με είδαν και με άκουσαν να εκθέτω τους εβραίους ρατσιστές προδότες της αμερικάνικης κυβέρνησης, οι οποίοι ξεπούλησαν την Αμερική στο Ισραήλ. Καταπατώντας το αμερικάνικο Σύνταγμα, το εβραιοκρατούμενο Στέιτ Ντιπάρτμεντ αντέδρασε για την εκεί παρουσία μου και προσπάθησε να καταστείλει το δικαίωμα έκφρασής μου που έχω ως αμερικάνος πολίτης. Περισσότερα γι’ αυτό το θέμα θα διαβάσετε στη συνέχεια, αλλά πρώτα θα ήθελα να στραφώ στα μεγάλα ψέματα για τον επικείμενο πόλεμο στο Ιράκ, το ψέμα αυτό είναι ότι πίσω από τον πόλεμο κρύβεται δήθεν το ενδιαφέρον για το πετρέλαιο και όχι οι σιωνιστές.

Οι σιωνιστές είναι αυθεντίες στο να εξαπατούν. Όπως ακριβώς κάνουν οι εμπορικοί κολοσσοί με τις πωλήσεις τους, χρησιμοποιώντας δολώματα, έτσι και μερικοί από τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ διέδωσαν την ιδέα ότι ο επικείμενος πόλεμος στο Ιράκ γίνεται για το πετρέλαιο. Ακούγεται αληθινή και διαφορετική άποψη, πολλοί πατριώτες άθελά τους βοήθησαν στην διάδοση αυτού του μύθου. Κάποιος ειδήμων και κατά του πολέμου υιοθέτησε αυτή τη θεωρία και δημοσίευσε σαν κύριο τίτλο: πρόκειται για το πετρέλαιο ηλίθιε!

Αυτές οι αξιώσεις επινοήθηκαν πολύ απλά για να απομακρυνθεί το βάρος των κατηγοριών του πολέμου από το Ισραήλ και την επιρροή του στην Αμερική. Οι υπέρμαχοι του πολέμου θέλουν πάρα πολύ ανυπόμονα αυτόν τον πόλεμο ΟΧΙ για να παρουσιάσουν αυτόν ως αποτέλεσμα της εβραϊκής επιρροής και επιταγής και σαν προσπάθεια εξολόθρευσης των εχθρών του έναν προς ένα. Υποστηρίζοντας τον ισχυρισμό ότι ο πόλεμος γίνεται για το πετρέλαιο, πηγή ζωτική για την Αμερική και την Ευρώπη, υπαινίσσονται ότι κατά κάποιο τρόπο είναι οικονομικοί οι λόγοι της εισβολής στο Ιράκ, τόσο της Αμερικής όσο και της Ευρώπης. Συμπέρασμα είναι λοιπόν ότι ο πόλεμος θα μας επιτρέψει να ιδιοποιηθούμε το πετρέλαιο και αυτό θα είναι ευεργετικό για την οικονομία μας και τον απλό πολίτη. Βέβαια η ιδέα πως θα απλά θα αρπάξουμε το πετρέλαιο είναι κάτι το παράλογο. Όποιο καθεστώς κι αν είναι υπεύθυνο στο Ιράκ, θα πουλήσει το πετρέλαιο σε όλη την αγορά σε λογικές τιμές!

Πολλοί καλοπροαίρετοι κατά του πολέμου παραπλανήθηκαν με αυτή την τακτική και παπαγαλίζουν ότι ο πόλεμος γίνεται για το πετρέλαιο. Οι σχέσεις της οικογένειας Bush με την βιομηχανία πετρελαίου αναφέρεται συχνά σε αυτό το σενάριο. Και ειλικρινά, είναι χίλιες φορές ευκολότερο να μιλήσει κανείς στην Αμερική για τις συνωμοσίες των εταιριών πετρελαίου από το να μιλήσει για τις μεγαλύτερες και πιο προφανείς συνωμοσίες των εβραίων. Μίλησε για τις συνωμοσίες περί πετρελαίου και θα σε χαρακτηρίσουν λαθεμένο, κανείς όμως δεν θα σε κατηγορήσει για την μεγαλύτερη βλασφημία της εποχής μας, την πιο διαβολική από όλες τις αιρέσεις: τον λεγόμενο «αντισημιτισμό».

Αλήθεια όμως, πράγματι η Αμερική ή οι εταιρείες πετρελαίου έχουν τόσο ισχυρό οικονομικό κίνητρο για αυτόν τον πόλεμο; Μερικά αληθοφανή γεγονότα συνδυασμένα με απλά επιχειρήματα θα αποδείξουν ότι ο πόλεμος κατά του Ιράκ δεν έχουν να κάνουν με κανένα πλεονέκτημα για το πετρέλαιο, μάλιστα, τους επιφέρει μεγαλύτερο ρίσκο. Όσο λοιπόν αφορά Ευρωπαϊκά και Αμερικανικά συμφέροντα στο σύνολο, ο πόλεμος στο Ιράκ θα έχει καταστροφικές συνέπειες, χωρίς να αναφέρω βέβαια την αντι-αμερικανική ταραχή που θα δημιουργηθεί και την τρομοκρατία.
Σήμερα θα εξετάσω τις οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου στο Ιράκ. Το πρώτο ερώτημα είναι «Πρέπει να πολεμήσουμε στο Ιράκ για να πάρουμε το πετρέλαιό του»; Η απάντηση είναι «και βέβαια όχι»! Αγοράσαμε πετρέλαιο από τον Σαντάμ Χουσεΐν πριν τον πόλεμο στον Κόλπο και μπορούμε να το αγοράσουμε και τώρα. Εάν η Αμερική αλλάξει με τον πόλεμο αυτό το καθεστώς στο Ιράκ, η αμερικανική κυβέρνηση δεν πρόκειται τόσο απλά και εύκολα να αντλήσει το πετρέλαιο και να κρατήσει τα κέρδη στο κρατικό μας ταμείο. Αυτοί που θα έχουν τον πολιτικό έλεγχο στο Ιράκ θα έχουν ακόμη τον έλεγχο και στο πετρέλαιο και ακόμη θα το πουλάνε στην επικρατέστερη τιμή στην διεθνής αγορά.
Να το κάνω πιο σαφές, το Ιράκ έχει το δεύτερο μεγαλύτερο απόθεμα πετρελαίου στον κόσμο. Δίνοντάς του ευκολότερη πρόσβαση στην διεθνή αγορά, μετά τις υψηλότερες τιμές του από την ταραχή του πολέμου, τελικά θα ελαττώσει την τιμή του. Τι σημαίνει αυτό για τις μεγάλες αμερικανικές και ευρωπαϊκές εταιρείες πετρελαίου που κατέχουν μεγάλο όγκο επενδύσεων πετρελαίου στις ΗΠΑ (όπως στο Τέξας, τη Λουϊζιάνα και την Αλάσκα), στη Βόρειο Θάλασσα, στη Ρωσία και την Νότιο Αμερική; Διευρύνοντας την ιρακινή αγορά (και το Ιράκ θα χρειαστεί να πουλήσει τεράστιες ποσότητες πετρελαίου μετά την καταστροφή του πολέμου) θα σημάνει σε τελική ανάλυση, μικρότερες τιμές για αποθέματα μαύρου χρυσού που οι επιχειρήσεις πράγματι κατέχουν! Ο πόλεμος δεν θα αυξήσει τα κέρδη τους αλλά μακροπρόθεσμα μόνο κακό θα τους κάνει. Γι’ αυτό το λόγο η Ρωσία, έθνος με μεγάλα αποθέματα πετρελαίου αλλά με μικρότερη εβραϊκή επιρροή, σωστά εναντιώνεται στον πόλεμο γνωρίζοντας ότι στο τέλος θα προσβληθούν τα δικά της συμφέροντα των εταιριών πετρελαίου της.

Σε τελική ανάλυση λοιπόν οι εταιρείες πετρελαίου δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον στην ανατροπή του Σαντάμ. Και πρέπει να γίνει παραδεκτό ότι δεν έχουν εξίσου κανένα ενδιαφέρον στο να ομαλοποιήσουν τις σχέσεις τους με το Ιράκ. Γιατί εάν η Αμερική ομαλοποιήσει τις σχέσεις της με το ιρακινό καθεστώς, το πετρέλαιο θα ρέει άφθονο, όπως ακριβώς θα γινόταν και στην περίπτωση ακύρωσης των ποινών μετά την λεγόμενη αλλαγή καθεστώτος. Σε διαφορετική περίπτωση, η αλλαγή καθεστώτος ή η ομαλοποίηση των σχέσεων με το Ιράκ δεν θα ήταν απαραίτητα συνετό για τις εταιρείες πετρελαίων. Παρόλα αυτά, περισσότερο πετρέλαιο στην αγορά με επακόλουθο χαμηλότερες τιμές θα ήταν απίστευτα επικερδές για την αμερικάνικη και ευρωπαϊκή οικονομία. Το ενεργειακό κόστος αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες δαπάνες της οικονομίας μας και του πολιτισμού μας. Χαμηλότερο ενεργειακό κόστος μεταφράζεται σε χαμηλότερες τιμές, περισσότερα διαθέσιμα χρήματα για τους μισθούς, για τα σχολεία και τις υπόλοιπες ανάγκες μιας κοινωνίας. Εάν το 30% των εξόδων μιας εταιρείας σχετίζεται με αυτό της ενέργειας και αυτό με τη σειρά του μειώνεται κατά το 1/3, τα έσοδα της εταιρείας αυξάνονται κατά 20%. Αυτό συνεπάγεται πάλι σε περισσότερα χρήματα διαθέσιμα για μισθούς και επίσης, σε κάποιο βαθμό, χαμηλότερες τιμές που βοηθούν το βιοτικό επίπεδο του καθενός.
Φανταστείτε εάν προσφερόμασταν να σταματήσουμε τον πόλεμο και τις ποινές κατά του Σαντάμ και να ομαλοποιήσουμε τις σχέσεις μας με αντάλλαγμα χαμηλότερες τιμές πετρελαίου για την επόμενη δεκαετία. Προφανώς, ο Σαντάμ θα άρπαζε αυτή την ευκαιρία.

Λοιπόν, εάν η Ευρώπη και η Αμερική θέλουν το ιρακινό πετρέλαιο και μάλιστα σε καλές τιμές, μπορούμε εύκολα να το πετύχουμε, δίνοντας τέλος στις επιβεβλημένες κυρώσεις κατά του Ιράκ και επιστρέφοντας στην αρκετά οικεία και φιλική σχέση που είχαμε πριν τον πόλεμο στον Περσικό Κόλπο. Κι επιπλέον εάν απαιτούσαμε από τα Ηνωμένα Έθνη επιθεωρήσεις και αφοπλισμούς ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ, Ιράκ και Ισραήλ, των όπλων μαζικής καταστροφής, ξαφνικά το Ισραήλ θα παραιτούταν από τις διεκδικήσεις του στο Ιράκ γιατί εμπλέκεται πολύ περισσότερο στα παράνομα όπλα μαζικής καταστροφής απ’ ότι το Ιράκ. Το Ιράκ έχει εγκεκριμένες επιθεωρήσεις. Δεν μπορώ να φανταστώ ποτέ το Ισραήλ να κάνει κάτι τέτοιο.

Από την άλλη, μια αλλαγή καθεστώτος θα διεύρυνε σίγουρα τις αντλίες πετρελαίου, αλλά μετά την αλλαγή δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως κίνητρο να διαπραγματευτούμε τόσο αποτελεσματικά την τιμή του πετρελαίου όσο με την κυβέρνηση του Σαντάμ. Το Ιράκ αυτή τη στιγμή έχει πολύ ισχυρό κίνητρο να διαπραγματευτεί μια πολύ καλή τιμή του πετρελαίου για μας. Εάν αλλάξει το καθεστώς, το κίνητρο χάνεται. Κοιτάξτε την σύγχρονη ιστορία. Βεβαίως δεν μπορούμε και δεν θα εξαναγκάσουμε το νέο καθεστώς να μας προσφέρει καλή συμφωνία για την τιμή του πετρελαίου. Όπως πάντα, σε φυσιολογικές εποχές το πετρέλαιο θα αγοράζονταν και θα πωλούνταν στην διεθνή αγορά πετρελαίου. Τώρα όμως φυσικά, μια ιδιαίτερη περίπτωση, η Αμερική έχει πολύ μεγάλο όφελος να διαπραγματευτεί με τον Σαντάμ Χουσεΐν: μια συμφωνία που δε θα μπορούσε να αρνηθεί!
Σε αμοιβαία σχέση της ευρωπαϊκής και αμερικανικής οικονομίας ο πόλεμος στο Ιράκ θα μπορούσε να αποβεί καταστροφικός. Αυτή τη στιγμή οι οικονομίες μας είναι αδύναμες και παλεύουν για επιβίωση. Το προσωρινό «αγκάθι» στις τιμές του πετρελαίου και οι τεράστιες δαπάνες για την διεξαγωγή ενός τέτοιου πολέμου μπορεί να καταστρέψει την εύθραυστη οικονομία μας και να μας ωθήσει σε οικονομική ύφεση παγκοσμίως. Ίσως περισσότερο σημαντικά, μια αμερικανική εισβολή θα έριχνε λάδι στην ολοένα και μεγαλύτερη φωτιά της τρομοκρατίας σε κάθε σημείο της Μέσης Ανατολής. Ήδη έχουμε μάθει το μάθημά μας πως η τρομοκρατία μπορεί να έχει φοβερό αντίκτυπο όχι μόνο σε ανθρώπινες ζωές αλλά και στην οικονομία μας. Κοιτάξτε τι έχει γίνει στις τουριστικές επιχειρήσεις και το κυματώδες της αποτέλεσμα στο φάσμα ολόκληρης της οικονομίας μας.

Μια σημείωση ακόμα, εάν οι Δυτικές οικονομίες και επιχειρήσεις υποφέρουν τότε οι μεγαλύτεροι καταναλωτές πετρελαίου και μορφές ενέργειας σχετικές με αυτό υποφέρουν επίσης. Έτσι οι διεκδικήσεις της οικονομίας μας για το πετρέλαιο, και αν καταναλώνεται λιγότερο πετρέλαιο, οι τιμές πέφτουν περαιτέρω και πάλι οι εταιρείες πετρελαίων ζημιώνονται. Και ας μην ξεχνάμε ότι οι περισσότερες εταιρείες πετρελαίων είναι εντελώς διαφοροποιημένες. Έχουν τεράστιο όγκο επενδύσεων σε όλες τις μορφές επιχειρήσεων σε Ευρώπη και Αμερική. Θα καταστραφούν κι αυτές λοιπόν από μια αδύναμη οικονομία.
Πριν παπαγαλίσετε την πλαστή διάδοση ότι οι εταιρείες πετρελαίων θέλουν αυτόν τον πόλεμο, σκεφτείτε όλα τα παραπάνω γεγονότα. Εάν μια επικείμενη επίθεσή μας στο Ιράκ προκαλέσει ολοκληρωτικές επαναστάσεις σε ολόκληρο τον Αραβικό κόσμο, τι θα συμβεί στα δισεκατομμύρια δολαρίων που επένδυσαν οι παρούσες εταιρείες πετρελαίων στην Μέση Ανατολή όπως για παράδειγμα στην Σαουδική Αραβία, όπου οι Δυτικές επιχειρήσεις έχουν κάνει τεράστιες επενδύσεις; Είναι συμφέρων γι’ αυτές να κυριευθούν πιθανώς οι επιχειρήσεις τους από μια νέα ριζοσπαστική, αντιαμερικανική κυβέρνηση; Όχι βέβαια, δεν είναι το πετρέλαιο ηλίθιε! Είναι το Ισραήλ! Είναι το Ισραήλ και οι ορθόδοξοι εβραίοι ανά τον κόσμο που κρύβονται πίσω από αυτόν τον πόλεμο.
Είναι οι προδότες της κυβέρνησης των ΗΠΑ και των ΜΜΕ που θα θυσιάσουν αμερικάνικες ψυχές, που θα θυσιάσουν την ασφάλεια και οικονομική σταθερότητα με σκοπό να υποστηρίξουν τις εγκληματικές ενέργειες του Ισραήλ και του μαζικού δολοφόνου πρωθυπουργού του, Αριέλ Σαρόν.

Όπως επανειλημμένως έχω αποδείξει στην αναφορά μου, το Ισραήλ έχει διαπράξει πολιτική τρομοκρατίας ακόμη και στην ίδια την Αμερική. Μέχρι και η ίδια κυβέρνηση του Ισραήλ αναγκάστηκε να το παραδεχθεί επισήμως! Βέβαια τα εβραϊκά ΜΜΕ δεν αναφέρουν την εβραϊκή τρομοκρατία κατά της Αμερικής, δεν επιτρέπει καν στους αμερικάνους να θυμώσουν γι’ αυτό και δεν εναντιώνεται στην ροή χρημάτων από την Αμερική στο Ισραήλ μετά την επίθεσή του εναντίον μας σκοτώνοντας και ακρωτηριάζοντας αμερικάνους ναύτες. Ακόμη και ο ίδιος ο γενικός γραμματέας της χώρας δήλωσε πως η επίθεση αυτή έγινε ξεκάθαρα εσκεμμένα κατά της Αμερικής!
Μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα του Ισραήλ κατά της Αμερικής και μετά την καταστροφή του κατασκοπικού δικτύου στην Ανατολική Ευρώπη από ισραηλινούς κατασκόπους όπως ο Jonathan Pollard, δισεκατομμύρια δολαρίων συνέχιζαν να διοχετεύονται από την Αμερική στο Ισραήλ!

Η ελεγχόμενη από τους εβραίους κυβέρνησή μας και τα ΜΜΕ δεν θα αναφέρουν καν την πληθώρα αποδείξεων που αποδεικνύουν την ισραηλινή συνενοχή σχετικά με την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. Το Διεθνές Εμπορικό Κέντρο είχε έναν ισραηλινό συνέταιρο και επίσης ήταν στο κέντρο των οικονομικών και εμπορικών συναλλαγών των εβραίων παγκοσμίως αλλά εντελώς ανεξήγητα δεν είχε ούτε μία απώλεια ισραηλινού! Το γεγονός αυτό αντιπαρέρχεται με το γεγονός ότι το παρατηρητήριο της Ιερουσαλήμ δήλωσε ξεκάθαρα την επόμενη μέρα ότι 4000 περίπου ισραηλινοί πολίτες νομίζονταν ότι βρίσκονταν στην περιοχή του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου. Υποτίθεται ότι πρέπει να πιστέψουμε αυτό το μοντέρνο θαύμα ισάξιο με αυτό του χωρισμού της Ερυθράς Θάλασσας. Υποψιαζόμαστε ότι ούτε μία ισραηλινή απώλεια είναι δυνατή χωρίς την προκαταβολική προειδοποίηση τουλάχιστον σε μερικούς από αυτούς. Οποιοσδήποτε σκέφτεται σοβαρά επί του θέματος και αναθεωρήσει τις αποδείξεις, θα μάθει για την εβραϊκή προδοσία της 11ης Σεπτεμβρίου. Αλλά και πάλι τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ και η κυβέρνηση δεν επιτρέπουν ποτέ να κοινό να εστιάσει σε αυτά τα ζητήματα.

Η εφημερίδα “Newsweek” χρονολογημένη 25 Νοεμβρίου 2002 συκοφάντησε την ομιλία μου στο Μπαχρέιν και την εμφάνισή μου στο αραβικό δορυφορικό δίκτυο. Παρακάτω ακολουθεί ένα απόσπασμα από τον εβραίο της δημοσιογράφο:
Αλλά οι αμερικανοί πράκτορες επιβλέπουν στενά τα προγράμματα που προβάλει το Αλ Τζαζίρα, τα οποία πολλές φορές περιλαμβάνουν αντιαμερικανικές διαλέξεις και συνωμοτικές θεωρίες, πλασάροντάς τα σαν ειδήσεις. Ένα παράδειγμα επ’ αυτού: στις 13 Δεκεμβρίου σε μια τηλεοπτική συνέντευξη εμφανίστηκε ο David Duke, που παρουσιάστηκε ως πρώην αντιπρόσωπος από τη Λουϊζιάνα (Ο Duke υπηρέτησε κάποτε στη Βουλή των Αντιπροσώπων στη Λουϊζιάνα). Ο Duke ξόδεψε όλο τον τηλεοπτικό χρόνο για να εκφράσει ποικιλία ανακριβειών και αντισημιτικών πλαστών διαδόσεων αναφέροντας ότι το Ισραήλ καθυστέρησε να προειδοποιήσει για την 11η Σεπτεμβρίου και ότι οι ισραηλινοί προειδοποιήθηκαν 2 ώρες πριν τις επιθέσεις να εγκαταλείψουν τους δίδυμους πύργους. Το State Department εξέφρασε τις διαμαρτυρίες του σχετικά με την τηλεοπτική εκπομπή του David Duke. Υπηρέτησα στην Βουλή των Αντιπροσώπων, εκλέχθηκα στην εκτελεστική επιτροπή της μεγαλύτερης Ρεπουμπλικανικής περιοχής στη Λουϊζιάνα και αργότερα επιλέχθηκα ομόφωνα από τα υπόλοιπα μέλη της εκλεγμένης επιτροπής ως διευθυντής της από το 1996 έως το 2000.

Παρακάτω το άρθρο ομολογεί το απίστευτο γεγονός ότι η αμερικανική κυβέρνηση διαμαρτυρήθηκε για την εμφάνισή μου στο αραβικό δορυφορικό δίκτυο. Η ερώτησή μου είναι: ποιος έδωσε την εξουσιοδότηση στο State Department να διαμαρτυρηθεί επισήμως κατά ενός αμερικανού πολίτη που κριτικάρει το Ισραήλ σε μια διεθνή τηλεοπτική εκπομπή; Από πότε έχει η αμερικανική κυβέρνηση την αρμοδιότητα ή το δικαίωμα να καταπατεί το δικαίωμα ελευθερίας λόγου ενός αμερικάνου πολίτη; Δεν είναι μια τέτοια προσπάθεια από την αμερικάνικη κυβέρνηση να καταστείλει την ελευθερία του λόγου μου προσπάθεια, ξεκάθαρη και οφθαλμοφανής, παραβίασης του καταστατικού χάρτη του αμερικανικού Συντάγματος;
Αφού μπορούν και προσπαθούν να καταπατήσουν το δικαίωμα ελευθερίας του λόγου μου, τότε μπορούν να το κάνουν και σε οποιονδήποτε άλλο πολίτη. Μπορούν να το κάνουν σε οποιονδήποτε τολμήσει να ξεσκεπάσει τα εγκλήματα του Ισραήλ. Φυσικά αυτό που φοβούνται οι ορθόδοξοι εβραίοι είναι το ξεσκέπασμα της αντιαμερικανικής προδοσίας που διαπράττεται από την ίδια την κυβέρνηση! Όταν μάθουν οι αμερικάνοι την γυμνή αλήθεια γι’ αυτή τη προδοσία θα έχουν να απολογηθούν και να πληρώσουν πάρα πολλά.

Η Newsweek ανέφερε επίσης πως ξεσκεπάζοντας την ισραηλινή προδοσία για την 11 Σεπτεμβρίου, είναι πράξη, σας την παραθέτω αυτολεξεί, αντι – σημιτική πλαστή διάδοση. Βέβαια οι ορθόδοξοι εβραίοι στον αμερικανικό τύπο προτείνουν και προβάλλουν κάποια επίσημη ανάμειξη Σαουδαράβων σχετικά με την 11η Σεπτεμβρίου, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Μάλιστα γίνεται μια ομαδική επίθεση από τον εβραϊκό τύπο στην Αμερική κατά της Σαουδικής Αραβίας επειδή ένας Σαουδάραβας πρίγκιπας βοήθησε οικονομικά για να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα μιας τραυματισμένης συμπατριώτισσάς του. Προέκυψε ότι ήταν η σύζυγος ενός Σαουδάραβα που υποτίθεται ότι είχε αργότερα σχέση με την αεροπειρατεία. Ακόμη και αυτό δεν αποδεικνύει εξ αποστάσεως κάποια επίσημη ανάμειξη Σαουδαράβων με τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, κανένας όμως δημοσιογράφος δεν αναφέρεται στην υποτιθέμενη ανάμειξη της Σαουδικής κυβέρνησης στην 11η Σεπτεμβρίου ως «αντι-αραβική» ή ως «αντισημιτική» (οι Άραβες φυσικά και αποτελούν σημιτική φυλή). Εάν όμως τολμάς και μιλάς ανοιχτά για τα αμέτρητα αποδεικτικά στοιχεία της τρομοκρατίας του Ισραήλ κατά της Αμερικής στο παρελθόν, τότε αυτομάτως χαρακτηρίζεσαι «αντισημίτης», ίσως η πιο μισητός και βαρύς τίτλος που μπορεί να απονεμηθεί σε οποιονδήποτε άνθρωπο.

Η δύναμη των εβραίων είναι και μοναδική και τεράστια. Οι προδότες της Αμερικής τελικά προκάλεσαν την επίθεση στο Παγκόσμιο Εμπορικό Κέντρο οδηγώντας την Αμερική σε τυφλή υποταγή και υποστήριξη του εγκληματικού καθεστώτος του Ισραήλ και του Αριέλ Σαρόν. Τότε στις 11 Σεπτεμβρίου, μετά την προειδοποίηση αρκετών ισραηλινών πολιτών για την επικείμενη επίθεση, ισραηλινοί πράκτορες άφησαν προδοτικά να γίνει αυτή η φοβερή επίθεση για να υπηρετήσουν τους δικούς τους εγκληματικούς σκοπούς στη Μέση Ανατολή. Πράκτορες της Μοσάντ μέχρι και συλλήφθηκαν λίγο αργότερα αφού βιντεοσκοπούσαν χαμογελώντας κατά τη διάρκεια των επιθέσεων στο Παγκόσμιο Εμπορικό Κέντρο!
Και τώρα αυτοί οι προδότες χρηματοδοτούν και πιέζουν για μια μαζική κλιμάκωση για τον πόλεμο στο Ιράκ. Είναι ένας πόλεμος που θα πλήξει την Αμερική και μόνο από κάθε άποψη που μπορείτε να φανταστείτε. Θα καταστρέψει την οικονομία μας, την ασφάλειά μας, τις ελευθερίες μας. Ο πόλεμος στο Ιράκ δεν είναι αμερικανικών συμφερόντων, δεν είναι καν των συμφερόντων πετρελαίων. Δεν αφορά το πετρέλαιο, ηλίθιε! Αφορά τους εβραίους! Οι μόνοι που έχουν αληθινό ενδιαφέρον σε αυτόν τον πόλεμο είναι οι εβραίοι και οι καλοπληρωμένοι τους υπηρέτες, όπως ο George Bush!
Πρέπει να συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τον λαό μας πάνω σε αυτό το ουσιώδες σημείο. Το σημαντικότερο ζήτημα της εποχής μας είναι η εβραϊκή επιρροή στα ΜΜΕ μας, στις κυβερνήσεις μας, στην οικονομία μας, στην κουλτούρα μας και στο μέλλον μας. Μας κατευθύνουν στην απόλυτη καταστροφή. Δεν είναι μόνο η Παλαιστίνη που έχει καταληφθεί από τους εβραίους, είναι και η Νέα Υόρκη και η Ουάσινγκτον. Δεν είναι μόνο η Δυτική Όχθη του Ιορδάνη ποταμού που κατέχουν, είναι και Ανατολικά του ποταμού Πότομακ! (σ.τ.μ. ο ποταμός Πότομακ βρίσκεται στα ΒΑ των ΗΠΑ. Πηγάζει από τα Απαλάχια Όρη και εκβάλει στον Ατλαντικό Ωκεανό). Είπα στην αραβική τηλεόραση ότι η κύρια διαφορά μεταξύ των Παλαιστινίων της Δυτικής Όχθης και του μέσου Αμερικανού είναι ότι ο μέσος Αμερικανός γνωρίζει ότι το έθνος του τελεί υπό κατοχή.

Εάν πράγματι πιστεύετε στην ελευθερία και τη δικαιοσύνη, θα ενταχθείτε μαζί μου στον πόλεμο κατά της εξουσίας τους. Θα συνεχίσω να λέω την αλήθεια για αυτό το θέμα όσο και αν η κυβέρνηση προσπαθεί να με δυσφημίσει και να με αποσιωπήσει. Συνειδητοποιώ, περισσότερο από καθένα άλλον, πως είναι μεγάλο ρίσκο να αντιτίθεσαι στην εξουσία τους αλλά δεν θα σταματήσω έως ότου καταφέρω έστω και λίγο να σταματήσω αυτή τη προδοσία κατά του αμερικανικού λαού. Και σαν αληθινός αμερικάνος πατριώτης, δεν θα συμφωνήσω καθόλου στο να χρησιμοποιηθεί η χώρα μου τόσο ανήθικα για να υποστηρίξει τις εγκληματικές πολιτικές του Ισραήλ. Τώρα που ακόμη μπορούμε, ας σταματήσουμε αυτόν τον αντι – αμερικανικό πόλεμο, έναν πόλεμο που μόνο την Αμερική μπορεί να βλάψει, τον εβραϊκό πόλεμο εναντίον του Ιράκ.
Δεν θα ξεσηκωθείτε μαζί μου για την αλήθεια και την δικαιοσύνη; Δεν θα ξεσηκωθείτε για την Αμερική;

Ειλικρινά, David Duke»

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Απριλίου 28, 2009

No comments:

Post a Comment